Esam izveidojuši video latviešu un angļu valodā, kurā detalizēti apskatītas izdevīgas investīciju iespējas Kurzemes plānošanas reģionā. Kurzemes reģions lepojas ar bagātīgiem dabas resursiem, tostarp 365 km garu Baltijas jūras smilšu piekrasti, ūdeņiem un mežiem. Lepojamies arī ar attīstītu rūpniecības nozari, modernu infrastruktūru un uzņēmējdarbībai draudzīgu vidi, kas piedāvā daudzveidīgas iespējas dažādās uzņēmējdarbības nozarēs.

Video varēsiet uzzināt par veiksmīgām uzņēmējdarbības iniciatīvām un investīciju piemēriem, kā arī izpētīt, kāpēc šis reģions ir ideāls galamērķis uzņēmējiem un investoriem.

Video latviešu valodā:

Video angļu valodā:

Video  izveidoti Kurzemes plānošanas reģiona projekta Nr. LV-LOCALDEV-0004 “Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Kurzemes plānošanas reģionā” (“Uzņēmējdarbība Kurzemē”) ietvaros. Projektu līdzfinansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija, izmantojot EEZ grantus programmā “Vietējā attīstība, nabadzības mazināšana un kultūras sadarbība”.

Vairāk informācijas par projektu: 

Plašāka informācija par projektu Nr. LV-LOCALDEV-0004 “Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Kurzemes plānošanas reģionā” (”Entrepreneurship in Kurzeme”) un atbalsta iespējām uzņēmumiem pieejama Kurzemes plānošanas reģiona mājas lapā un https://eeagrants.lv.