Projekta “NOTE” ietvaros tapis “NOTE Toolbox” jeb padomu un ieteikumu apkopojums brīvu, informētu un godīgu vēlēšanu norisei Eiropā. “NOTE Toolbox” kopā izstrādājuši projektā iesaistītie partneri no visas Eiropas. Tas ir paredzēts vietējām un reģionālām varas iestādēm, kā arī vietējiem dalībniekiem, kas iesaistīti ES vērtību veicināšanā un izstrādāts, lai iedvesmotu vietējās varas iestādes, vietējos veicinātājus un pilsoniskās sabiedrības organizācijas visā Eiropā veicināt taisnīgas un vienlīdzīgas vēlēšanas.

“NOTE” apzīmē Eiropas vēlēšanu organizāciju un pilsētu tīklu. Tā ir iniciatīva no 11 ES dalībvalstīm programmas CERV ietvaros. Mēs pārstāvam pilsoņus, pašvaldības un pilsoniskās sabiedrības organizācijas no: Itālijas, Rumānijas, Bulgārijas, Polijas, Portugāles, Horvātijas, Spānijas, Latvijas, Lietuvas, Beļģijas un Vācijas.

Projektu finansē Eiropas Savienība. Par šo publikāciju saturu pilnībā atbild Kurzemes plānošanas reģions, un tā nekādos apstākļos nav uzskatāma par Eiropas Savienības vai Eiropas Savienības Izglītības un kultūras Izpildaģentūras (EACEA) oficiālo nostāju.

Vairāk par projektu: https://www.facebook.com/projectnoteeuropeanelections

Oficiālā Eiropas Savienības mājas lapa: www.europa.eu.

Informāciju sagatavoja:

Laura Homka

sabiedrisko attiecību speciāliste