Ar š.g. oktobri biedrība “Impact Hub” sadarbībā ar organizācijām “Emax” un “StartCentrum” (Zviedrija) uzsāk projektu jauniešiem (18-25 g.) Your Future Profession, kura mērķis ir veicināt jauniešu nodarbinātību, sniedzot iespēju izmēģināt sev interesējošo profesiju vai spējas  uzņēmējdarbībā un apgūt dažādas prasmes veiksmīgas karjeras izveidei. Sākot ar š.g. decembri līdz 2025. gada martam, paredzam jauniešiem nodrošināt 1-2 dienu ilgas triecienprakses Liepājas uzņēmumos (ja iespējams nodrošināt tikai ekskursiju sava uzņēmuma ietvaros, priecāsimies arī par to), lai iepazītu izvēlētās profesijas/uzņēmējdarbības nozares specifiku un izaugsmes iespējas.

Dodies uz plašāku informāciju par projektu

 

Aicinām Jūs nodrošināt/ atbalstīt jauniešus ar triecienpraksi Jūsu pārstāvētajā organizācijā un iepazīstināt jauniešus ar Jūsu darbības niansēm, sniedzot kādu praktisku uzdevumu vai īstenojot citas aktivitātes, kas veicinās jauniešu izpratni par konkrēto profesiju/uzņēmējdarbības nozari. Lai arī projektā tiks uzņemti jaunieši gan no Latvijas, gan Zviedrijas, Liepājas uzņēmumos viesosies tikai vietējie jaunieši, tādējādi triecienprakšu aktivitātes var norisināties latviešu valodā. Paredzam, ka vienas triecienprakses ietvaros varētu viesoties 3-10 jaunieši.

Atsaucības gadījumā piedāvājam popularizēt Jūsu organizāciju, izvietojot Jūsu logotipu projekta sociālo mediju publikācijās, drukas materiālos un mājaslapā, kur veidosim “triecienprakšu banku” no kuras, tad jaunieši varēs izvēlēties sev interesējošo triecienprakses vietu.

Lūgums sniegt atbildi par triecienprakses nodrošināšanas iespējām līdz š.g. 10. oktobrim.

Par konkrētiem triecienprakšu datumiem labprāt vienosimies diskusiju ceļā jau tuvāk decembrim, un labprāt atbildēsim uz Jūsu precizējošajiem jautājumiem!

Vairāk informācijas Facebook  un mūsu mājaslapā.