Šī gada 11. septembrī plkst. 10.00 attālinātā režīmā notiks Kurzemes plānošanas reģiona Attīstības padomes sēde. Sēdē plānots vienoties par pārstāvju deleģēšanu Latvijas delegācijas Eiropas Reģionu komitejā, atskatīties uz Kurzemes plānošanas reģiona paveikto 2024. gada 1. pusgadā, kā arī pārrunāt citas aktualitātes.

Norises laiks: 11 .septembrī plkst. 10.00

Norises vieta: Attālināti (Zoom platformā)

Attīstības padomes sēdes materiāli: 

Sēdes darba kārtība Lēmumprojekti 1DK_par pārstāvju deleģēšanu Latvijas delegācijā Eiropas Reģionu komitejā 2DK_KPR paveiktais 2024. gada 1. pusgadā

Mediju pārstāvjiem un citiem interesentiem par dalību Kurzemes plānošanas reģiona Attīstības padomes sēdē aicinām sazināties: pasts@kurzemesregions.lv.

Par Kurzemes plānošanas reģionu

Kurzemes plānošanas reģions ir viens no pieciem plānošanas reģioniem, kas izveidots 2006. gada jūnijā ar mērķi – nodrošināt reģiona attīstības plānošanu, koordināciju, pašvaldību un citu valsts pārvaldes iestāžu sadarbību. To veido astoņas pašvaldības  – divas valstspilsētas – Liepāja un Ventspils – un seši novadi – Dienvidkurzemes, Kuldīgas, Saldus, Talsu, Tukuma un Ventspils novads.

Vairāk par Kurzemes plānošanas reģionu, tā funkcijām un īstenotajiem projektiem var uzzināt: www.kurzemesregions.lv